Stella Maris en el puerto de Tarragona

Equip 1

La vida laboral de la marina mercant és molt dura. Lluny de casa, amb jornades de feina molt feixugues, per als mariners és un gran consol poder comptar amb l’atenció que els proporciona Stella Maris. Al port de Tarragona, l’equip de l’Apostolat del Mar de l’Arquebisbat de Tarragona ajuda els mariners en les seves necessitats materials i espirituals.

Un equip de voluntaris s’esforça a donar-li la benvinguda i aconseguir que se senti com a la seva pròpia casa.

Els nostres Visitadors de Vaixells recorren tots els dies els matins i les tardes, de dilluns a dissabte els molls del Port de Tarragona, visitant els vaixells i saludant a les seves tripulacions. A part de donar-los la benvinguda al port de Tarragona i interessar-se pel que puguin necessitar, els ofereixen els serveis de Stella Maris, així com facilitar informació del port i la ciutat, butlletins de notícies en diferents idiomes, publicacions del món marítim i material religiós.

Equip 2

L’Apostolat del Mar de Tarragona vetlla pel benestar de la gent de mar, incloent l’aspecte espiritual. Se celebren amb regularitat serveis religiosos catòlics, i s’ofereix també la possibilitat de serveis religiosos d’altres confessions cristianes i fins i tot d’altres religions. Com a membre de la International Christian Maritime Association (ICMA), l’Apostolat del Mar de Tarragona, manté una relació regular amb organitzacions marítimes d’altres confessions cristianes.

 Disposem també del Centre de Dret Marítim, on els advocats brinden assessorament legal i donen resposta ràpida als problemes que puguin plantejar els mariners que ens visiten.

 

 

Vídeo realitzat pel programa de TV3 “Signes dels Temps” al desembre del 2014, de l’Apostolat del Mar “Stella Maris” de Tarragona.